ADRIADENT

Dental Clinic in Shkoder
Bulevardi Zogu I 61, ShkoderOpening at 09:00Open today until 14:00Opening at 16:00Open today until 19:00Opening at 09:00 tomorrowOpen today until 13:00Opening at 09:00 on MondaySorry, we're closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.
Header image for the site

Updates


Services

Teeth Whitening

  • Office bleaching

    Zbardhim dhembesh ne klinike per 1 ore e gjysem
  • Home bleaching

    Zbardhim ne shtepi me maskerina individuale qe perdoren 2 here nga 30 min ne dite

Protetike Fikse

  • Dhemb Metal Porcelan

  • Dhemb Zirkon Porcelan


Protetike,implantologji,ortodonci...

Ne jemi krenare për të siguruar cilësine më të lartë të kujdesit dentar ne dispozicion. Kjo është një nga prioritet tona kryesore për të mbrojtur mirëqënien e pacientëve tanë me vlerë. Për këte arsye, klinika jonë plotëson dhe tejkalon të gjitha standartet e Shëndetit Publik dhe Qëndrës për kontrollin e Sëmundjeve. Ne jemi të sigurt se ju do të ndiheni si në shtëpine tuaj ne kliniken tonë si dhe mirëpresim të gjithë pacientët sikur të ishin të familjes.

Contact Us

Contact

Call now
  • 069 208 2491

Address

Get directions
Bulevardi Zogu I 61
Shkoder
Albania

Opening Hours

Mon:9:00 am – 2:00 pm, 4:00 – 7:00 pm
Tue:9:00 am – 2:00 pm, 4:00 – 7:00 pm
Wed:9:00 am – 2:00 pm, 4:00 – 7:00 pm
Thu:9:00 am – 2:00 pm, 4:00 – 7:00 pm
Fri:9:00 am – 2:00 pm, 4:00 – 7:00 pm
Sat:9:00 am – 1:00 pm
Sun:Closed